Brugervejledning

Hvordan skal jeg angive mit telefonnummer, hvis jeg bor i udlandet?

Hvis du bor i et andet land end Danmark, vil vi bede dig om at angive landekoden i parentes foran telefonnummeret og med et mellemrum efter – som i følgende eksempel for Norge (+47) 123456. Bor du i Danmark, skal du ikke angive landekode.

Kan jeg tilmelde mig flere undervisninger samtidigt?

Ja, men det afhænger at hvilke undervisninger du ønsker at tilmelde dig. Hvis ikke andet er angivet, kan du tilmelde dig så mange undervisninger, som du ønsker (dog kun én af hver), og betale som en samlet ordre. Dette gælder uanset, om du vælge at betale den fulde undervisningspris eller depositum. Nogle undervisninger har begrænset deltagerantal, og disse kan kun tilmeldes enkeltvis (det fremgår af beskrivelsen for den enkelte undervisning, hvor dette gør sig gældende.)

Kan jeg fjerne varer fra “kurven”?

Til venstre for de små billeder i kurven, findes et skjult “x”, som kun er synligt, når musen er over den enkelte vare. Du kan fjerne en vare fra kurven, ved at trykke på “x”-et.

Hvis jeg betaler depositum, hvornår og hvordan betaler jeg så restbeløbet?

Restbeløb tilføjes kurven og betales på samme vis som depositum og betaling af det fulde beløb. Restbeløbet skal altid betales (som en ny ordre) senest 2 uger før undervisningens start. Når en ordre på restbeløbet oprettes skal den betales samtidigt. Skulle du glemme at oprette en ordre på restbetalingen, vil du modtage en påmindelse fra kontoret.

Hvordan tilmelder jeg mig Dynamisk Energibevidsthed?

Varen “Dynamisk Energibevidsthed – ansøg om sessionsplads” benyttes til dine ønsker i forbindelse med Dynamisk Energibevidsthed. Uanset hvilke(t) hold, du ønsker en sessionsplads på.
(Bemærk, at meditationspladser er forbeholdt elever med nær tilknytning til Tigerens Rede.)

Når du tilføjer varen til din “kurv”, fungerer det som en information til kontoret om, at du ønsker at deltage på Dynamisk Energibevidsthed. Selv om denne “vare” ikke koster noget, skal den alligevel købes i systemet, for ellers sendes dine ønsker ikke til kontoret. Er du interesseret i flere Dynamisk Energibevidsthed tilføjes en vare pr undervisning til kurven.

VIGTIGT – HUSK inden “betalingen” på 0 kr. gennemføres, skal du angive dine prioriteter eller øvrige kommentarer i kommentarfeltet, som knytter sig til ordren.

Du vil efterfølgende modtage en mail fra kontoret med yderligere informationer.