Anne Sophies forfatterskab

Anne Sophie er forfatter til en række bøger, der beskriver de mange temaer, hendes undervisning berører i forhold til spiritualitet, tantra og meditation. Hendes arbejde som spirituel lærer og forfatter begyndte for alvor i 1980’erne i tråd med den gryende interesse for meditation, selvudvikling og healing i Danmark. Efter årtusindskiftet er interessen for avanceret bevidsthedsarbejde stadigt voksende og Anne Sophie inspirerer gennem sit forfatterskab til, hvordan man kan arbejde med komplekse psykologiske og bevidsthedsmæssige processer på en konkret og jordnær måde.

Hverdag og spiritualitet

I sin undervisning forholder Anne Sophie sig til bevidsthed og spiritualitet som fundamentale aspekter af livet. Hun kommer i sine bøger med kvalificerede bud på, hvordan man som individ i et moderne samfund kan have spiritualiteten med i både parforhold, familieliv og arbejdsliv. Der opfordres til vågenhed over for en bevidsthedsmæssig fornyelse, ikke blot i den enkelte, men på et globalt plan.

Forfatterskabet beskæftiger sig dermed både med det enkelte menneskes udviklingsproces, og med forandringer af samfundsmæssig, politisk, økonomisk og miljømæssig art.

Den nye tantra

Et hovedtema i Anne Sophies forfatterskab er tantra. I tantrabøgerne opdateres en årtusindgammel lære fra Østen og bringes ind i en moderne virkelighed. Både etablerede par, nye kærestepar og singler, der ønsker at arbejde med deres seksualitet og kærlighedsliv, inviteres indenfor i den nye tantra. Tantra forstås i Anne Sophies perspektiv som et dynamisk samarbejde mellem kønnene omkring seksualitet, kærlighed og spiritualitet.

Bogsalg

Du kan under bogsalg samt hos boghandlere købe de tre tantrabøger samt Lodret menneske i en vandret verden. De øvrige bøger er udsolgt fra forlagene, men alle Anne Sophies bøger kan lånes på biblioteket.

Bøger

Tantrisk Kærlighed – Berig dit liv med den nye tantra. Nyt Nordisk forlag 2015

Den Nye Tantra – Forny din seksualitet og dit kærlighedsliv. Nyt Nordisk Forlag 2010

Tantra – Sex, kærlighed og spiritualitet Aschehoug 2004. Genudgivet: Nyt Nordisk Forlag 2014

Lodret menneske i en vandret verden Aschehoug 2003. Genudgivet: 2015 på TigerTryk

Selvudvikling og Energibevidsthed. Politikens Forlag 1992. UDSOLGT FRA FORLAGET

Politikens bog om healing. Politikens Forlag 1989. UDSOLGT FRA FORLAGET – findes som e-bog her.

Desuden interviewet til:
Kvinders Lyst af Pernille Ørnberg og Louise Ariesen Rams. FADL’s Forlag 2014