Spirituel vejledning ved Jukas

Kraftfuldt Ligeværd session – par eller individuel

I en Kraftfuldt Ligeværd session arbejdes der med at bruge meditation, healing eller fysisk udveksling, som katalysator i procesarbejdet. I udvekslingen og meditationen ligger potentielt kimen til indsigter, udvikling og transformation af aggressionskraften.

Det er en fysisk konfrontation og udveksling mellem mennesker, der har et meditativt og procesmæssigt perspektiv. Udformningen af en session er dynamisk fra meget stille til meget kraftfuld, alt efter hvad processen har brug for.

For den enkelte er Kraftfuldt Ligeværd en mulighed for at arbejde undersøgende, intensivt og komprimeret med det, mødet med verden sætter i gang i dig.

For parret er det en mulighed for at lære at bruge kraftfuld udveksling, som en del af en konstruktiv kommunikation.

En Kraftfuldt Ligeværd session indeholder samtale, meditation, opvarmning, øvelser og kraftfuld udveksling eller healing.  

Der er fokus på, at vi passer på hinanden, men deltagelse er på eget ansvar.

Praktisk

Pris – individuel og par

800 kr. per gang for individuel session. Med studierabat: 640 kr. per gang

950 kr. per gang for par session. Med studierabat: 760 kr. per gang

Sessionen foregår i Gedved eller København efter aftale

Opfølgende samtale via Skype: 300 kr.

Tid: Efter aftale

Sted: Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

Sted: Den Lille Musikskole, Bülowsvej 10, 1870 Frederiksberg C.

 

Spørgsmål eller tilmelding til en Kraftfuld Ligeværd session?

Ring 26606920 eller skriv til kraftfuldt@gmail.com 

Om Jukas

Jukas Killemose (født 1979) forestår spirituel vejledning på Tigerens Rede. Han har været elev og modtaget undervisning af Anne Sophie siden 2005, Derudover har han været tantrapartner med Anne Sophie siden 2006. I 2018 blev de viet. Jukas bor i Gedved og har haft sin daglige gang på Tigerens Rede siden 2005.

Siden 2013 har Jukas været medlem af Tigerekspressen, hvor han har holdt kurser og ledet procesgrupper i Slås For Processen. Sideløbende har han givet individuelle samtaler for enkelte og for par, som arbejder med meditation og kraftfuldt ligeværd.

Jukas har arbejdet med spiritualitet, meditation og kropsbevidsthed, siden han var 24 år. Han er uddannet lærer og har en kandidat i pædagogisk psykologi.