Meditation, tantra og spiritualitet med Tigerekspressen

Tigerekspressen er et samarbejde mellem en række kursusholdere, som alle følger Anne Sophie Jørgensens undervisning på Tigerens Rede. Tigerekspressen tilbyder kurser, workshops, procesgrupper og foredrag inden for meditation og tantra.

Tigerekspressens tilbud er til alle, som har lyst til at lære mere om spiritualitet og det at leve et liv i proces. Har du stiftet bekendtskab med Anne Sophie Jørgensens bøger, og har fået lyst til at dykke dybere ned i emnerne, kan Tigerekspressen være et godt sted at starte.

Kursusholderne i Tigerekspressen har mange års erfaring med at arbejde med spiritualitet, energi og proces. De kommer fra forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og trækker på erfaringer fra deres faste arbejde som psykolog, psykoterapeut, pædagog, lærer m.m. Hver kursusholder har sin egen virksomhed, men samarbejder om praktiske opgaver, såsom hjemmeside, markedsføring og kursusplanlægning.

Tigerekspressens tilbud afholdes i lejede lokaler, både på Tigerens Rede i Gedved og i andre byer, herunder Aarhus og København.

Du finder Tigerekspressen på tigerekspressen.dk, hvor du kan se hele kursuskalenderen og læse mere om de enkelte kursusholdere.

Tigerekspressen er også på Facebook: facebook.com/tigerekspressen.

Tigerekspressen tilbyder også

Hjælp til procesgrupper

Du kan få hjælp til at opstarte en gruppe eller få sparring og inspiration til arbejdet i en eksisterende procesgruppe

Kraftfuldt Ligeværd session

I en sådan session anvendes slåskamp og fysisk udveksling som katalysator i procesarbejdet.