DugDråbeVejen

DugDråbeVejen er navnet på den linje, som Anne Sophie har startet, og som i disse år udfoldes på Tigerens Rede. DugDråbeVejen er en moderne, dynamisk linje, som har bevidsthedens befrielse i sin essens. Den handler om at vise vej til bevidsthedens inderste og naturlige tilstand samt at grounde og udfolde den i et almindeligt hverdagsliv. 

Linjen har dybe rødder i oprindelig visdom dels fra den tidlige kristendom og dels fra Yeshe Tsogyal, en kvindelig buddhistisk mester og lærer fra 800 tallet, som i samarbejde med Padmasambhava bragte den tantriske buddhisme til Tibet. 

DugDråbeVejen er tidløs spirituel essens, men udfolder sig i en dynamisk udveksling med tiden og samfundet. Du kan læse mere om DugDråbeVejen her.

På undervisningen DugDråbeVejen undervises og peges ind i linjen på flere forskellige måder. 

  • Undervisning i aktuelle emner, som rører sig i den kollektive proces både på Tigerens Rede og i samfundet.

  • Ved at meditere på Tigerens Rede kan man opleve at få adgang til stedets meditation og den erfaring og visdom, som er akkumuleret over 35 års bevidsthedsarbejde på stedet.

  • Ved at meditere direkte overfor Anne Sophie kan man opleve fornyet indsigt og hjælp til det næste skridt i ens proces. Enkelte kan opleve en overførsel af bevidsthedsmæssig visdom og struktur.  

Undervisningen består af foredrag, øvelser, meditation og en daglig dansesession af 40-45 minutters varighed samt gruppearbejde. Undervejs vil Anne Sophie meditere over for hver enkelt deltager og spejle og nære dennes meditation. 

DugDråbeVejen er en kraftfuld undervisning, hvor både personlige og kollektive processer kan tage et skelsættende spring. 

DugDråbeVejen henvender sig til mennesker, som allerede modtager Anne Sophies undervisning.

To uger efter undervisningen er der mulighed for at deltage i DugDråbe fordybelse.

Dagene begynder kl. 10.00 og slutter kl. 17.30. Sidste dag slutter dog kl. 16.00.

Undervisningsassistent er Jukas Killemose.

 

Link til tilmelding finder du her

Vend tilbage til undervisningsoversigten her