top of page
Program 2023
Program 2024

9. - 11. feb 2024:  

Det tantriske parforhold - intro


19. – 21. apr 2024: 

Tantra for alle: Udfold din kraft

13. - 15. sep 2024:  

Tantra for par - vejen til et lodret forhold


Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Spejling_toppen_af_DDS.jpg

Tantra for par - vejen til et lodret forhold

13. - 15. september 2024

Det lodrette er centralt i tantraen. At være lodret er at have kontakt til top og bund i energisystemet. I bunden af energisystemet finder vi det instinktive og kraftfulde, mens toppen rummer menneskets spiritualitet og meditation. At lade det lodrette udfolde sig i parforholdet, åbner for et dybere og højere møde med sig selv og partneren.

 

Vi har i høj grad indrettet vores liv og samfund på det vandrettes/jegets præmisser. Det har ført mange gode ting med sig, men som aldrig før ser vi også de enorme omkostninger, det har for mennesker, dyr og kloden. 

 

I det vandrette ligger en tendens til at afspænde energien gennem adspredelse, underholdning, forbrug og emotionelle tilstande som afvisning, diskussioner eller skænderier, der kører i ring. Når seksualitet, kærlighed og bevidsthed er forankret i kontakt til top og bund, trækkes energien fra det vandrette ind i det lodrette, og vi kan bruge vores forskellighed som en dynamisk styrke.

 

Tantra er en hjælp til, at I som par kan lade det lodrette fylde mere i jeres forhold og dagligdag. 

I kontakten med det lodrette bliver det vandrette mere stille. Det kan beskrives som at komme ind i en værenstilstand. At få en større grad af væren sammen, at opleve hvor meget sanseligheden i den lodrette kontakt mætter, giver en stor ro og glæde. 

 

Har man fat i det lodrette, er man godt rustet til at klare de udfordringer, livet til enhver tid byder på. I det lodrette ligger en invitation til at erfare, at livet er fyldigt og nærende i sig selv. At livet kan leves mindre på jegets præmisser og mere ud fra energibevidsthed og indre bæredygtighed.

 

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing. I får inspiration til, hvordan I kan arbejde med emnerne derhjemme, og der er mulighed for sparring til det, I kommer med.  

 

Sted: 

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

 

​Dato og tid:

Fredag den 13. september kl. 18.00 til 21.30

Lørdag den 14. september kl. 10.00 til 17.30

Søndag den 15. september kl.10.00 til 16.00

 

Pris pr. person:

1.700 kr. (inkl. moms)

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.360 kr. (inkl moms).

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Tilmelding

bottom of page