Kontaktinfo

Tigerens Rede, Taktsang Denmark

Vestervej 4a, 8751 Gedved

kontor@tigerensrede.dk

Tigerens Redes persondatapolitik

I det følgende redegøres der for, hvordan Tigerens Rede anvender personlige oplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside samt tilmelder dig undervisning og nyhedsbrev.

 

Indsamling af personlige oplysninger

Du vil altid blive informeret forud for indsamlingen af personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn og din e-mailadresse og lignende identifikationsoplysninger. Følsomme oplysninger er fx dit foto, din personlige rapport og videooptagelser.

 

Anvendelse af almindelige personoplysninger

Personoplysninger indsamles og anvendes i forbindelse med tilmelding til nyhedsbreve, undervisning og køb af bøger.

Når du køber noget hos os, indhenter vi også nogle persondata. Det vil typisk være navn, adresse, email, telefon og betalingsinformationer. Regnskabsoplysninger gemmes i 5 år, således at vi kan overholde bogførings- og regnskabslovgivningen.

Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbreve m.v. ved brug af afmeld linket i nyhedsbrevet eller ved at kontakte os pr. mail.

Ved indlejret indhold fra andre hjemmeside, f.eks. YouTube videoer, fungerer det på samme måde, som hvis du besøgte den konkrete side. Disse eksterne sider kan via cookies eller tredjeparts værktøjer opsamle informationer om din adfærd på tigerensrede.dk og tracke dem, hvis du er logget ind på den pågældende service.

Personoplysningerne videregives ikke til tredjeparter udover det allerede beskrevne

Anvendelse af personfølsomme oplysninger

Rapporter og foto, som fremsendes i forbindelse med kurser på Tigerens Rede, betragtes og behandles som personfølsomme data. Disse læses og behandles alene af Anne Sophie Jørgensen som forberedelse til kurser og videregives ikke til tredjeparter.

Disse oplysninger bliver opbevaret, også når kurset er afsluttet. Rapporten danner grundlag for dine fremtidige kurser. De vil først blive slettet, hvis der aktivt bedes om det fra din side.

På Tigerens Rede fotograferes og optages video til brug for PR, hjemmeside og som dokumentation af Tigerens Redes historie. Der afgives særskilt skriftligt samtykke til dette.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmesider, så vi kan tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt i din browser. Det betyder i praksis, at vores hjemmeside kan genkende dig, når du besøger  hjemmesiderne igen, og at vi kan føre statistik, som fortæller, hvordan du og andre brugere anvender hjemmesiderne. Første gang du besøger vores hjemmesider, får du informationen om, at vi bruger cookies.

 

Du skal være opmærksom på, at hvis du følger et link videre fra Tigerens Redes hjemmeside til en 3. parts hjemmeside, kan der sættes nye cookies, som Tigerens Rede ikke har indflydelse på. Her skal du selv sørge for at sætte dig ind i hjemmesidens cookiepolitik.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger for at kunne levere de services og ydelser, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

 

Henvendelser

Hvis du henvender dig til os på mail, gemmer vi dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere korrespondancen.

 

Sikkerhed

Tigerens Rede behandler dine personoplysninger fortroligt, og har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende lov.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Adgang til dine personlige oplysninger mv.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. Du har derudover også ret til at få korrigeret dine personlige oplysninger, hvis der er behov herfor, ligesom du har mulighed for at få slettet dine personlige oplysninger.

 

Du kan indgive en klage til Datatilsynet, www.datatilsynet.dk.

Du kan naturligvis til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Det gør du ved at sende en mail til  kontor@tigerensrede.dk

 

Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tilbagekalder dit samtykke, betyder det samtidig, at vores samarbejde må ophøre.

 

Links til andre hjemmesider mv.

Vores hjemmesider kan indeholde links til andre hjemmesider. Vi er ikke ansvarlige for indholdet af andre virksomheders hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af personlige oplysninger samt andre relevante politikker.

Tigerens Rede, Taktsang Denmark

Vestervej 4a, 8751 Gedved

kontor@tigerensrede.dk

CVR: 21509973

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Vimeo Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon

Tilmeld dig vores nyheder