top of page

Film 

 

Her finder du en række film som omhandler meditation, tantra og spirituelt samarbejde på tværs af religioner.

Filmene kan også ses på Tigerens Redes YouTube channel og på Vimeo.

   

Anne Sophie Jørgensen - en spirituel lærer

 

Anne Sophie Jørgensen har været spirituel lærer gennem mere end 30 år, og har undervist tusindvis af mennesker.

Filmen giver, gennem interviews og klip fra hendes undervisning, et unikt indblik i en dansk spirituel lærers liv og hendes arbejde for at integrere spiritualiteten i et almindeligt hverdagsliv.

 
Filmen er produceret og instrueret af Morten Bo Larsen, der også var med til at skabe filmen Meditation i hverdagen. 

Bridging Beliefs: På tværs af troen

 

I dokumentarfilmen "Bridging Beliefs: På tværs af troen" kommer vi på besøg i det buddhistiske, det hinduistiske, det kristne, det jødiske, i det muslimske og på Tigerens Rede. Her får vi lov til at kigge ind i de forskellige retningers praksis og deres forhold til andre trosretninger. 

 

Filmen undersøger, hvorfor det kan være vigtigt at praktisere religion eller spiritualitet, og hvordan religioner kan leve fredeligt side om side. 

Filmen er produceret af Morten Bo Larsen, der også var med til at skabe filmen Meditation i hverdagen. Anne Sophie Jørgensen deltager som repræsentant for den ny spiritualitet.

Meditation i hverdagen

Dokumentarfilmen "Meditation i Hverdagen" fortæller om meditation på en jordnær og konkret måde og viser, hvordan det kan indgå i en normal dansk hverdag.

Meditation er i dag et udbredt fænomen, og især mindfulness er kommet ind som et redskab til at håndtere stress i arbejdslivet. Men også i hverdagen kan det være en stor hjælp.

I filmen følger vi seks personer, der alle gennem flere år har haft meditation som et fast element i en ellers almindelig hverdag.

Tantra på Tigerens Rede

I filmen "Tantra på Tigerens Rede" fortæller fire forskellige par om deres erfaringer med tantra som en del af deres parforhold og hverdagsliv.

bottom of page