top of page
Jens Gröndahl

Jens Gröndahl (født 1962) har været elev af og modtaget undervisning af Anne Sophie siden 2002, Han har boet i Gedved og haft sin daglige gang på Tigerens Rede siden 2004.

 

Jens har været medlem af Tigerekspressen siden 2011, hvor han har holdt kurser og ledet procesgrupper i tantra. Sideløbende har han givet individuelle samtaler for par, som arbejder med tantra.

 

Jens har arbejdet med spiritualitet, selvudvikling og kropsterapi, siden han var 22 år. Han er uddannet pædagog, daginstitutionsleder og psykoterapeut.

Karen Gröndahl_foto.jpg

Karen Gröndahl (f. 1971) har været elev og modtaget undervisning af Anne Sophie siden 2005.

Siden 2012 har Karen været med i Tigerekspressen, hvor hun har holdt kurser i tantra for par og singler med fokus på, hvordan tantra kan være en kraftfuld kilde til fornyelse og vækst i hverdagsliv og parforhold. 

Igennem de sidste 20 år har hun arbejdet med meditation, kropsbevidsthed og spirituel proces. 

 

Karen er cand. mag. og certificeret kropsterapeut med klinik i Gedved.

Efteraarx940.jpg

Tantrisk vejledning - individuel og for par

ved Karen og Jens Gröndahl

 

Vejledningen er til dig eller jer, der allerede arbejder med tantra og meditation eller har et ønske om at komme i gang med det. Udgangspunktet for vejledningen er den forståelse og praksis af tantra og meditation, som udspringer af Anne Sophies undervisning på Tigerens Rede.

 

En tantrisk vejledning inviterer til en undersøgelse af, hvordan du kan folde dit potentiale for kærlighed, seksualitet, meditation og samarbejde ud. Når du bliver klar over, hvad der evt. står i vejen, kan det komme i bevægelse og proces, og du vil fremstå mere klart i mødet med andre.

 

Som par kan I også bruge vejledningen til at få et tantrisk perspektiv på jeres parforhold. Måske bakser I med noget, som I gerne vil arbejde med fra en mere energimæssig vinkel. Det kan også være, I ønsker, at tantraen generelt skal fylde mere i jeres liv og har brug for sparring til, hvordan det kan ske. En tantrisk vejledning kan desuden hjælpe med at forstå forskellighed i parret som en styrke og dermed åbne for et dybere møde med din partner. 

 

Vejledningen baserer sig på samtale og korte, fælles meditationer, og den tager afsæt i det, som er aktuelt for dig/jer. Et centralt mål med samtalen er at finde frem til konkrete situationer, som du/I kan arbejde med derhjemme gennem øvelser og meditationer, som understøtter denne proces.

 

Pris

Vejledning for par v. Jens og Karen Gröndahl

950 kr./60 min. Med ungdomsrabat (18 - 30 år inkl.): 760 kr.

 

Vejledning for par v. Jens Gröndahl  

750 kr./60 min. Med ungdomsrabat (18 - 30 år inkl.): 600 kr.

 

Vejledning individuel v. enten Jens eller Karen Gröndahl

600 kr./60 min. Med ungdomsrabat (18 - 30 år inkl.): 480 kr

 

Praktisk

Tid: Efter aftale. 

Sted: Bojsensvej 2, 8751 Gedved

Book en tid eller spørgsmål? Skriv til tantrakurser.tigerensrede@gmail.com

Karen
bottom of page