Jens Gröndahl (født 1962) forestår undervisning i tantra på Tigerens Rede.

 

Jens har været elev af og modtaget undervisning af Anne Sophie siden 2002, Han har boet i Gedved og haft sin daglige gang på Tigerens Rede siden 2004.

 

Jens har været medlem af Tigerekspressen siden 2011, hvor han har holdt kurser og ledet procesgrupper i tantra. Sideløbende har han givet individuelle samtaler for par, som arbejder med tantra.

 

Jens har arbejdet med spiritualitet, selvudvikling og kropsterapi, siden han var 22 år. Han er uddannet pædagog, daginstitutionsleder og psykoterapeut.

Karen Gröndahl (f. 1971) afholder kurser i tantra på Tigerens Rede i samarbejde med Jens. 

Karen og Jens har dannet par siden 2007 og startede deres relation på et tantrisk fundament. De er gift og tantraviet og bor i Gedved med Jens’ datter.

Karen har været elev og modtaget undervisning af Anne Sophie siden 2005.

Siden 2012 har Karen været med i Tigerekspressen, hvor hun har holdt kurser i tantra for par og singler med fokus på, hvordan tantra kan være en kraftfuld kilde til fornyelse og vækst i hverdagsliv og parforhold. 

Karen har igennem de sidste 20 år arbejdet med meditation, kropsbevidsthed, dans, kraft og spirituel proces. Hun er uddannet cand.mag. og arbejder til daglig i et marketing bureau i en international virksomhed.

Tantrakurser ved Jens Gröndahl 

Program 2020

Spørgsmål vedrørende tantraundervisningen stilles til jensgroendahl@tigerensrede.dk

Tigerens Rede, Taktsang Denmark

Vestervej 4a, 8751 Gedved

kontor@tigerensrede.dk

CVR: 21509973

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Vimeo Icon

Tilmeld dig vores nyheder