Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Soeen_dunhammere.jpg
Tantra for alle: Sanselig og kraftfuld

29. april - 1. maj 2022 

 

Når sanser, krop og kraft arbejder ubesværet sammen, er det en sand kilde til livsglæde og fryd. At udfolde sin sanselighed og kraftfuldhed - alene og i samspil med andre - giver livet fylde, og det er en vej ind i centrering.

 

Mange oplever sanselighed og kraftfuldhed som modsætninger, som tilstande, der ikke kan være til stede samtidigt. I tantra arbejder vi både opad og nedad i energisystemet. Seksualiteten er både kraftfuld og sanselig. Skærer vi den ene del bort, gør vi seksualiteten mindre. Når seksualiteten udfolder sig i hele energisystemet fra top til bund, er sanselighed og kraftfuldhed til stede på samme tid. 

 

Det samme gør sig gældende for meditation. At holde sanserne åbne og fokuserede kræver, at vi har godt fat i vores kraft, så vi ikke så let bliver lokket på afveje og fanget ind af vores mentale og emotionelle impulser.  

 

En tantrisk proces kan hjælpe dig til at blive bevidst om det, der står i vejen for din kraft og din sanselighed, så det bliver lettere at ændre indgroede vaner, skamfuldhed eller angsten for at være for meget. Kurset giver dig inspiration til, hvordan kraft og sanselighed kan blive en mere integreret del af din hverdag.

 

Kurset henvender sig både til singler og par. 

 

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing.

 

Sted: 

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

 

Dato og tid:

Fredag den 29. april kl. 18.00 til 21.30

Lørdag den 30. april kl. 10.00 til 18.00

Søndag den 1. maj kl. 10.00 til 16.00

​Pris pr. person: 1.600 kr. (inkl. moms)

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.280 kr. (inkl. moms)

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Tilmelding