Spirituel lærer

Anne Sophie Jørgensen 2019

Anne Sophie Jørgensen

f. 1954,  spirituel lærer og leder af Tigerens Rede. Anne Sophie har vejledt mennesker i 40 år og underviser i meditation og avanceret bevidsthedsarbejde.

 

Herudover har hun et rigt forfatterskab, hvor hun skriver om hvordan spiritualitet kan kombineres med kærlighed og seksualitet i en almindeligt hverdagsliv.

Retræteledere

Magnolia Sommer

f. 1976, er uddannet psykolog og arbejder til daglig dels i privat praksis, dels i Center for Voldtægtsofre. 

 

Magnolia har afholdt kurser i Tigerekspressen siden 2007. En rød tråd gennem hendes formidling er sammenhængen mellem krop, kraftfuldhed og spirituel proces.

jukas 2-200mm.jpg

Jukas Killemose 

f. 1979, uddannet lærer og kandidat i pædagogisk psykologi. Afholder kurser og procesgrupper i Slås For Processen som en del af Tigerekspressen.

 

Sideløbende tilbyder han individuelle samtaler for enkelte og for par, som arbejder med meditation og kraftfuldt ligeværd

Martin

Martin H. Laursen

f. 1966, psykolog. Arbejder til daglig med kræftramte borgere og har gennem en længere årrække arbejdet med døende.

 

Er særligt optaget af begrebet taknemmelighed, og hvordan det kan inspirere til en vej ind i spiritualiteten.

Retrætedage på Tigerens Rede

7. -11. juli 2021

 

Igen i år bliver der en enestående mulighed for at komme på retræte på Tigerens Rede. Det er intense dage, fyldt med meditation, nærvær og stilhed. Det hele foregår i unikke rammer, som de sidste tre årtier har været præget af meditativ og spirituel fordybelse. 

 

Retrætelederne sætter den daglige ramme, guider deltagerne gennem forløbet og tilbyder individuel vejledning. 

Hver dag er der en længerevarende meditation med Anne Sophie. Hun mediterer på de enkelte deltagere, spejler og nærer deres meditation og giver direkte ordløs vejledning. Desuden er der mulighed for at stille spørgsmål.

 

Retræten er på samme tid en invitation og en udfordring til dig. Det er dage præget af stilhed, væren og ordløs undervisning. Det er dage, der peger ind i bevidsthedens klarhed og i det velsignede liv, men det er også udfordrende dage, hvor man kan blive konfronteret med sit eget egos holdninger, meninger og vaner. 

 

Vi vil på retræten i høj grad anvende naturområderne omkring Tigerens Rede, Urtehaven og Søjleskoven. Det giver os mulighed for at komme i kontakt med naturens æteriske energi og nyde sommeren i fuld flor. Det er muligt at overnatte i eget telt på marken knyttet til Tigerens Rede, og det er muligt at overnatte privat i Gedved. Der er fuld forplejning på retræten med lækker økologisk og vegetarisk kost. 

 

Praktisk

Sted

Undervisningen og meditationerne vil foregå på Tigerens Rede og i de omkringliggende grønne områder.

 

Kost og logi

Kost er inkluderet og vil være vegetarisk samt overvejende økologisk.

Der er mulighed for at overnatte gratis i eget telt i Tigerens Redes urtehave. Derudover er der mulighed for at overnatte på Tigerens Rede eller hos folk i byen for 100-150 kr. pr. nat.

 

Program og indhold

Retræten starter d. 7. juli kl 19. Der er mulighed for at ankomme fra kl. 17.

Der vil være program fra kl. 07.00 til kl. ca. 20.00. 

Sidste dag slutter dog kl. 15.00.

Retræten vil være i stilhed i en stor del af perioden.

Retrætelederne sætter den daglige ramme og guider deltagerne gennem forløbet. Anne Sophie bidrager hovedsageligt med ordløs undervisning. Der vil på sidste dagen være mulighed for at stille Anne Sophie spørgsmål.

 

Tilmelding og ansøgning

Det forudsættes, at deltagerne har et vist kendskab til og erfaring med meditation. Nye deltagere i Anne Sophies undervisning skal samtidig med tilmelding sende et introduktionsbrev og foto direkte til Anne Sophie og retrætelederne.

Læs mere her

 

Pris 3740, heraf 3000 for undervisning, 740 kr. for mad.

 

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive til stilhed@tigerensrede.dk

 

Tilmelding