top of page
Anne Sophie i dialog

Anne Sophie har i løbet af 2016

været i dialog med både biskop Peter Fischer Møller og Bhutans næstøverste åndelige overhoved, Venerable Dorji Lopen Rinpoche. Hun har også deltaget i dialog om spirituel erfaring og praksis med flere danske præster, en række repræsentanter for Ikon, og en gruppe højtstående buddhister.

I januar 2017 kan du møde Anne Sophie på Nørrebro i dialog med “en fremtidsforsker; en ledelses-forfatter og en leder med praksiserfaring på topledelses niveau fra Red Barnet og COOP.

Anne Sophie til åbningsdialog ved årets Re:new konference

 

Re:new er sat i verden, fordi svaret på nutidens udfordringer må findes i en kobling af ydre opfindsomhed og indre balance.


Sådan beskrives Re:new konferencen, som afholdes i København 30.-31. januar 2017. Her mødes flere hundrede ledere og fornyere for at udforske, udveksle om og blive klogere på fremtiden og det lederskab, der er aktuelt i vores tid.

Tillid på dagsordenen
Konferencen indledes med en 'Pay it forward' aften, hvor Anne Sophie er inviteret til at deltage. Sammen med andre inspiratorer udforsker hun årets Re:new tema: "Tillid."

Det sker i konferencesalen i Nørrebrohallen mandag den 30. januar kl. 19-21.

Du kan stadig nå at skaffe dig en af de gratis billetter til arrangementet, men der er kun få tilbage. Du kan også vælge at betale for billetten, og dermed støtte at nogle unge deltagere under 30 år får en friplads ved konferencen.

Læs mere om aftenen og billetpriser her. Eller find begivenheden på facebook, hvor du kan dele invitationen i dit netværk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Til årets "Pay it forward" aften kan du bl.a. møde:

* Steen Hildebrandt, foredragsholder, forfatter, professor i ledelse
* Anders Hvid, fremtidsforsker og ambassadør for Singularity University i DK.
* Bo Heimann, forfatter til bl.a. "Bevidst ledelse" og "U'et - kritik og perspektiver". 
* Karin Hindkjær, chef i Red Barnet, tidl. Coop, KMD og Telenor. 
* Anne Sophie Jørgensen, leder af Tigerens rede 
* Caroline Reuter, ung 20 årig fornyer 
* Martin Gert Hansen, Novo Nordisk
* Adam Kahane, co-founder Reos Partners (via video).

bottom of page