top of page
Åben Meditation

Alle er velkomne til åben meditation på Tigerens Rede på følgende tidspunkter: 

Hver søndag kl. 08.30 – 09.15 
Hver mandag kl. 19.00 - 19.30

Juledag, den 25. dec. og nytårsdag, den 1. januar kl. 16.00 – 16.45 

Alle er velkomne.

Der mediteres i stilhed

Besøg Tigerens Rede

Tigerens Rede kan besøges af enkeltpersoner og grupper efter forudgående aftale.

 

Skriv til  visit@tigerensrede.dk eller ring til tlf. nr. +45 21 60 18 49  eller +45 21 68  04 42.  

Ny film om meditation vises i Gedved

Dokumentarfilm sætter fokus på meditation i en dansk hverdag. Filmen præsenteres for første gang i Gedved Kultur- og Medborgerhus torsdag 29. september 2016.

Hensigten med dokumentarfilmen Meditation i Hverdagen er at fortælle om meditation på en jordnær og konkret måde og vise, hvordan det kan indgå i en normal dansk hverdag.

Meditation er i dag et udbredt fænomen, og især mindfulness er kommet ind som et redskab til at håndtere stress i arbejdslivet. Men også i hverdagen kan det være en stor hjælp.

En nemmere hverdag

I filmen følger vi seks personer, der alle gennem flere år har haft meditation som et fast element i en ellers almindelig hverdag. De seks medvirkende i filmen har alle deltaget i undervisning på meditationscentret Tigerens Rede, der ligger i Gedved.

Initiativet til filmen kommer fra Tigerens Rede, der håber, at filmen kan bringe større forståelse for, hvad meditation er, og inspiration til hvordan det kan gøre godt i et moderne, fortravlet liv.

Efter premieren vil filmen være tilgængelig på Tigerens Redes hjemmeside.

Åbent for alle

Det er Tigerens Rede, som inviterer til arrangementet, der starter kl 19.30. Filmen varer en halv time, og derefter vil der være mulighed for at stille spørgsmål til filmens deltagere. Undervejs kan der købes drikkevarer.

Aftenen er åben for alle interesserede, og der er gratis entré.

bottom of page