top of page

Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Spejling_toppen_af_DDS.jpg

Tantra for par: Kraft, seksualitet og ånd

- at mødes højt og dybt

3. - 5. februar 2023

Tantra forbinder krop og seksualitet med kærlighed og ånd. Hvis kraft og instinkter får lov til at udfolde sig i det seksuelle møde, er der basis for at komme ind i tilstande af dyb samhørighed og indre stilhed. Her kan man opleve, at meditation og sex er to sider af samme sag - lidt ligesom stilheden i orkanens øje.

 

Et forhold næres af, at begge parter har en god kontakt til sig selv. Når vi konfronterer de forhindringer, vi har lagt i vejen for den naturlige kontakt til krop, seksualitet og meditation, bliver der mere plads til, at energien kan flyde ubesværet og frit sammen med partneren. Det bliver nemmere at vise, hvem vi er, og hvad vi indeholder og til at give hinanden plads.  

 

Dybe og nærende møder med partneren er vigtige for, at hverdagen fungerer, og at vi trives i vores forhold. Konflikter og vaner i parforholdet kan gøre det svært at få øje på de muligheder for kontakt, der faktisk er til stede i situationen. Hvis vi tør at gribe tingene an på nye måder, være nysgerrige  samt udfordre og hjælpe hinanden, viser det sig, at hverdagen er smækfyldt med sprækker. Og når egoet bliver mere stille, kan andre sider af os fylde mere, så vi kan mødes i stilhed, vildskab, meditation og krops- eller øjenkontakt med og uden ord.

 

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing. I får inspiration til, hvordan I kan arbejde med emnerne derhjemme, og der er mulighed for sparring til det, I kommer med.

 

Sted: 

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

 

Dato og tid:

Fredag den 3. februar kl. 18.00 til 21.30

Lørdag den 4. februar kl. 10.00 til 18.00

Søndag den 5. februar kl. 10.00 til 16.00

Pris pr. person:

1.700 kr. (inkl. moms)

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.360 kr. (inkl. moms).

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Tilmelding

bottom of page