Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Tantra for par: Kraft og vrede

4.- 6. februar 2022

Det er vigtigt for både kvinder og mænd at have fat i deres kraft. Når du lærer din egen og din partners kraft at kende, vil det styrke dig selv og fundamentet i jeres relation.

 

I den nederste del af vores energisystem har vi adgang til store ressourcer: instinkter, aggressionskraft, de dybere aspekter af seksualiteten samt fødsels- og orgasmekraften. At få en mere bevidst adgang til disse kræfter og kunne trække på dem i seksualiteten giver hjertet støtte “nedefra”, så det kan åbne sig i tillid og hengivelse. For hjerte og bevidsthed står bedst på et fundament af kraft.

 

Men hos mange ligger der en frygt for kraften og det, vi rummer i dybet. Tør jeg vise, hvem jeg er, når jeg har fat i min kraft? Bliver jeg for meget? Kan min partner stadig lide mig? Kan jeg styre det, eller kammer det over? Og hvad med vreden? Kan jeg give udtryk for min vrede, og kan jeg rumme min partners vrede?

 

Alle parforhold kender til udfordringer omkring dét at udtrykke og håndtere vrede. Hvis man ikke kender sin egen vrede eller er bange for den - ja, hvad stiller man så op med partnerens vredesudbrud? Hos nogle blusser vreden hurtigt op og udmønter sig i dramatiske konflikter, hos andre bliver vreden gemt væk og kommer i stedet ud mellem sidebenene eller som overdreven kontrol.

 

Man skal have kontakt til sin egen kraft for at kunne rumme partnerens kraft. Og man skal kende sin egen vrede for at kunne rumme partnerens vrede uden selv at blive væltet. En god kontakt til kraft og centrering er også nødvendig for at kunne værdsætte hinandens forskellighed - at kunne blive i sig selv og samtidig åbne sig for mødet med partneren. Kan vi det, får vi adgang til den energi og dynamik, som forskelligheden rummer. 


Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing. I får inspiration til, hvordan I kan arbejde med emnerne derhjemme, og der er mulighed for sparring til det, I kommer med.

 

Sted: 

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

 

Dato og tid:

Fredag den 4. februar kl. 18.00 til 21.30

Lørdag den 5. februar kl. 10.00 til 18.00

Søndag den 6. februar kl. 10.00 til 16.00

Pris pr. person: 1.600 kr. (inkl. moms)

 

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.280 kr. (inkl. moms)

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

 

Tilmelding