top of page

Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Urtehaven_lamas_baenk.jpg
Tantra for par: Kontakt og kærlighed - dansen med den daglige trummerum

9. - 11. september 2022

 

At være i et parforhold kræver vågenhed for at holde kontakten og kærligheden strømmende. Vanerne har det med at snige sig ind, og i den daglige trummerum kan man opleve, at lyst, gavmildhed og frihed får trange kår.

 

Mange par kender til, at der i kortere eller længere perioder i deres liv er forskelle på lysten. Måske har ingen af parterne lyst, måske er det kun den ene. Og den, som har lyst, lister rundt på kattepoter for at fornemme, hvornår det er ok med sjov i dobbeltsengen. Det er ofte sårbart for begge parter, og tvivl og usikkerhed kan slå en kile i relationen. Hvordan griber vi det an, når lysten ebber ud i parforholdet? Hvilke konflikter giver det, når der er forskellighed i lyst, og hvordan kommer vi videre?

 

Mulighederne for en dyb og kærlig kontakt er meget større, end de fleste aner. Sex og snak er to vigtige og gode måder at være i kontakt med sin partner på. Men husker vi også at få næret livsglæden, kropskontakten og omsorgen, eller er der ikke frihed til den slags, fordi de daglige opgaver står i kø?

 

I tantra kan vi arbejde med at sætte tingene i spil overfor hinanden, gøre nye ting, bryde vaner,  udfordre og hjælpe hinanden. Vi får bevidsthed om, hvad der er imellem os, i stedet for at gå rundt med en nagende indre tvivl. På den måde kan det vise sig, at hverdagen er smækfyldt med sprækker til en nærende kontakt. 

 

At kende sit perspektiv på livet, sin spiritualitet og seksualitet og lade de sider komme til udtryk i relationen, er med til at nære parforholdet på et dybt plan. Kan min krop, min sjæl, min essens og mit væsen være til stede i vores relation? Kan min partners krop, sjæl, essens og væsen få den nødvendige plads? Tør vi begge to vise, hvem vi er, så vi i højere grad kan give hinanden plads og samtidig tage vores egen?

 

Sted: 

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

 

​Dato og tid:

Fredag den 9. september kl. 18.00 til 21.30

Lørdag den 10. september kl. 10.00 til 18.00

Søndag den 11. september kl.10.00 til 16.00

 

Pris pr. person: 1.600 kr. (inkl. moms)

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.280 kr. (inkl moms)

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Tilmelding

bottom of page