top of page

Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Soeen_dunhammere.jpg
Tantrisk bevidsthed: Indre bæredygtighed

10. - 12. november 2023

 

Tiden kalder på bæredygtighed i forhold til naturen og klodens ressourcer. Det kan man kalde ydre bæredygtighed. Men den ydre bæredygtighed er ikke nem at få på plads, hvis der inden i én sidder en lyst til hele tiden at få mere.

 

Ligesom den ydre er den indre bæredygtighed under pres. Vi har i høj grad indrettet os efter den evige jagt efter mere. Jeget vil altid gå efter, at noget skal være bedre, større, vildere, sjovere og vigtigere. Det er ikke en fejl, for sådan fungerer jeget. Men hvis det styrer os ubevidst, forvalter vi ikke vores indre ressourcer på en energiøkonomisk måde, og det vil altid påvirke bæredygtigheden i forhold til omverdenen.

 

Hvis den indre bæredygtighed kommer bedre på plads, vil vi lettere kunne bane vejen for den ydre bæredygtighed. Begge dele er en nødvendighed.

 

Indre bæredygtighed opstår f.eks., når vi lærer at skelne mellem vores behov og begær og finder ud af, hvad der nærer og mætter os på et dybt plan. Man kan sige, at vi bliver en mindre energikrævende version af os selv. Når vi forstår, hvor meget vi hænger sammen med andre mennesker og med naturen - at vi selv er et stykke natur - vil vi lettere kunne indgå i ligeværdige relationer til andre mennesker og til naturen og på et langt dybere plan forstå, hvorfor vi skal passe på naturen.

 

Vi trænger til at genopdage, at der er noget, som er større end os selv. At livet er fyldigt og nærende i sig selv. Og der er meget, der kan hjælpe os på vej:

 

  • kontakt til det æteriske, til sanserne og naturen 

  • indre stilhed og meditation

  • kraft og instinkter

  • at være til stede i det, som er 

  • kontakt til hele den lodrette akse i vores energisystem

 

Undervisningen består af oplæg, snak, meditationer, øvelser, procesdans og healing.

Sted: 

Tigerens Rede, Vestervej 4A, Gedved

 

​Dato og tid:

Fredag den 10. november kl. 18.00 til 21.30

Lørdag den 11. november kl. 10.00 til 18.00

Søndag den 12. november kl.10.00 til 16.00

 

Pris pr. person:

1.700 kr. (inkl. moms)

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.360 kr. (inkl moms).

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Tilmelding

bottom of page