top of page

Lama Kuenzang Dorji er leder af klostret Bay Langdra i Bhutan. Han har været i retreat adskillige gange, heraf en periode på 12 år i sammenhæng. På Bay Langdra er en af hans opgaver som Lama at supervisere folk, der er i retreat.

Lama Kuentsang besøgte Tigerens Rede første gang i 2014.

 

 

 

 

Nicolaj Stubbe Hørlyck er præst ved Brorsons Kirke på Nørrebro i København og formand for Danmission IKON. Nicolaj deltog i 2016 i Interfaith Dialogue Dag på Tigerens Rede.


IKON er en arbejdsgren under Danmission, som arbejder nysgerrigt, kritisk og engageret med religionsdialog.

 

Med udgangspunkt i kristendommen har IKON fokus på det personlige trosmøde og underviser bl.a. i at skabe de bedste rammer for dialog på kurset “Dialogpiloterne”.

 

IKON afholder ugentlige meditationer i Aarhus og løbende dialog-arrangementer i både Aarhus og København. 

Gæster på årets festival:

Festival på Tigerens Rede


Siden 2015 er der hvert forår blevet afholdt festival på Tigerens Rede, Taktsang Denmark. Festivalen strækker sig over 3 dage og er en anden måde at modtage undervisning på og være i energien på Tigerens Rede.

 

På festivalen blander vi musik, meditation og forskellige ritualer i en fælles energiopbygning fra festivalens start til slut - 24 timer i døgnet.

 

Festivalen arrangeres og afholdes af Anne Sophies elever. For at deltage skal du have deltaget i undervisningen på Tigerens Rede, samt se dig selv som elev af Anne Sophie.

 

Kontakt festivalforeningen, hvis du er interesseret i at deltage og gerne vil vide mere: festivalgruppentr@gmail.com

 

Festival 2017

Datoen for årets festival er 3.-5. juni 2017. Vi vil i år fordybe os i kristen og buddhistisk spiritualitet ud fra et Taktsang Denmark perspektiv.

 

Gæster ved festivalen 2017

Nicolaj Stubbe Hørlyck

Præst ved Brorsons Kirke og formand for Danmission IKON. Nicolaj deltog i 2016 i Interfaith Dialogue Dag på Tigerens Rede.

 

Lama Kuenzang

Leder af klosteret Bay Langdra i Bhutan. Lama Kuenzang besøgte i 2014 Tigerens Rede.

bottom of page