Program 2022

21. – 23. jan: 

DugDråber

17. - 20. feb

Dynamisk Energibevidsthed, hold I 

24. - 27. mar: 

Dynamisk Energibevidsthed, hold II

22. - 24. apr

Bevidstheden Springer

10. - 12. jun

Spirituel Samfundsfornyelse

6. – 10. jul:

Retræte


19. – 21. aug: 

DugDråber


15. – 18. sep: 

Dynamisk Energibevidsthed, hold III


20. – 23. okt: 

Dynamisk Energibevidsthed, hold  IV 

18. – 20. nov:

Køn, Kraft og Ligeværd

DugDråber

21.-23. januar 2022

19.-21. august 2022

DugDråber bliver i 2022 afholdt som en kombination af fysisk undervisning og livestream. Der sendes live fra DugDråbeSalen, hvor Anne Sophie også underviser en gruppe fysiske deltagere.

 

På Tigerens Rede kalder vi den avancerede meditation for DugDråbeMeditation. Det er vejen frem mod bevidsthedens befrielse og genkendelsen af den rene bevidsthed. Denne tilstand er lige så naturlig, forfinet og flygtig som dugdråber.

DugDråber er undervisning over tre dage, hvor vi beskæftiger os med udviklingen af denne meditation, med avanceret bevidsthedsarbejde og med de aktuelle aspekter af den kollektive proces.

 

Anne Sophie underviser i en levende dynamisk spiritualitet, der udfolder sig lige nu og her, og oversætter spirituel essens ind i en moderne vestlig kontekst. DugDråber er årets undervisningsmæssige højdepunkt, hvor den kollektive og de personlige processer kan tage skelsættende spring.

 

Anne Sophie mediterer over for alle deltagerne. Her spejler og nærer hun vedkommendes meditation og giver direkte ordløs vejledning. Udover dette består  undervisningen af bl.a. foredrag, gruppearbejde og meditation, og der er dagligt en dansesession af 40-45 minutters varighed. Hver dag aflæses og justeres det kollektive energifelt igennem meditation og i form af en kollektiv tilbagemelding.

 

Dagene begynder kl. 10.00 og slutter kl. 17.30 . Sidste dag slutter dog kl. 16.00 

 

For livestreamdeltagerne kan undervisningen ses forskudt frem til søndag den 28. august kl. 23.59. Det betyder, at du kan få det fulde udbytte af undervisningen, selvom du ikke kan se med live i alle blokke. 

 

Gruppearbejdet på Tigerens Rede og sessionsdans bliver ikke streamet, men der er mulighed for frivillig deltagelse i gruppearbejde online, og du får tilsendt en playliste, så du kan danse med hjemmefra.

 

DugDråber henvender sig til mennesker, som tidligere har været til fysisk undervisning hos Anne Sophie.

Undervisningsassistent er Jukas Killemose.

 

Pris 2000 kr. pr person for livestream eller fysisk deltagelse

Heraf depositum 600 kr.

​​

Med ungdomsrabat til unge mellem 18 og 30 år inkl.:

Pris 1600 kr. Heraf depositum 480 kr

Tilmelding