top of page
Program 2021

04. – 06. jun 2021: 

Tantra for par: Kraft og vrede


24. - 26. sep 2021:  

Tantra for par: Det tantriske parforhold


12. – 14. nov 2021: 

Tantra for alle: Energimæssig tantra

Praktisk info

Overnatning

Overnatning kan ske i begrænset omfang på Tigerens Rede eller ved indlogering hos private. Der kan også overnattes på hotel eller vandrehjem i omegnen. 

Læs mere om overnatningsmuligheder her.

Madlavning

Som deltagere sørger man selv for sin forplejning, og ofte slår man sig sammen om et fælles aftensmåltid med andre deltagere alt efter lyst og behov.

Læs mere om madlavning og indkøbsmuligheder her.

Spejling_toppen_af_DDS.jpg
Tantra procesgruppe for par - Introduktion til tantra

9.9,  7.10,  4.11,  2.12,  16.12 2021

 

 

Er I nysgerrige på tantra? Har I lyst til at få ny inspiration til jeres forhold, eller er der nogle konkrete ting i jer selv og jeres forhold, som I vil kaste lys på og se i et nyt perspektiv? 

 

Procesgruppen henvender sig til par, som er åbne for at undersøge, hvordan de kan bruge tantraen som inspiration til deres forhold. En procesgruppe er en god hjælp til at fastholde det tantriske arbejde i parret. Man lærer af de andres erfaringer, får ideer til øvelser og metoder samt plads til at tale om den enkeltes og forholdets konkrete udfordringer og arbejdsområder. 

 

På Tigerens Rede er der gennem mange år gjort værdifulde erfaringer med tantra. På dette forløb vil vi præsentere nogle af de grundlæggende temaer for tantraen på Tigerens Rede.

 

En mødegang vil typisk bestå af et kort temaoplæg, meditation, øvelser, dans/bevægelse samt samtale om den enkeltes og forholdets udfordringer og læringer. Vi vil desuden introducere jer til kraftfuld dynamisk healing, som er en kombination af blid healing og at man tager fat i muskulaturen for at vække energien og det æteriske. Der vil være udveksling af healing med partneren. Al undervisning foregår med tøj på.

 

I vil desuden få inspiration med hjem til meditationer og/eller øvelser, som I kan arbejde videre med inden næste mødegang. Det er en god måde at holde gang i processen og gøre sig erfaringer med at integrere den tantriske tilgang i jeres samliv og hverdag.

Sted: 

Tigergrotten (som er det oprindelige meditations- og undervisningslokale på Tigerens Rede)

 

Dato og tid:

9. september

7. oktober

4. november

2. december

16. december

 

Alle gange kl 18.30 - 21.30

Pris pr. person: 1.500 kr.

 

Der gives ungdomsrabat på 20% til unge mellem 18 og 30 år inkl.

Pris pr. person med ungdomsrabat: 1.200 kr.

 

Betaling:

Mobile pay til 2815 7174

Reg: 6610. Konto: 1308139, Jyske Bank

Ved betaling fra udlandet: IBAN-Kontonummer: DK0766100001308139  

BIC/SWIFT: JYBADKKK

Tilmelding

bottom of page